Dinamo je pokazao zube, a Nedelišće izvuklo kraći kraj...

NK Nedelišće

Poraz u Domašincu: Apetiti porasli, rezultat izostao

= NK Dinamo (D) - NK Nedelišće 1:0

Na polovici sezone neke stvari su se promijenile u odnosu na njen početak, Nedelišće se više ne smatra autsajderom nego ozbiljnim protivnikom i naša momčad u novoj ulozi tek mora potvrditi da jesenski uspjeh nije bio slučajan. U prvom proljetnom kolu Domašinčani su se revanširali za jesenski poraz.

Nogometaši Nedelišća nisu djelovali kao na pripremama, od starta su ušli u mlin domaćih i nisu se uspjeli izvući iz te situacije. Pobjedonosni pogodak na utakmici postigao je Benjamin Dominić iz slobodnog udarca u 25. minuti s oko 30 metara i Dinamo se s ova tri boda pomaknuo s 13. mjesta.

Nije pomoglo ni što su domaći cijelo 2. poluvrijeme odigrali s igračem manje nakon što je u 45. minuti na tlu završio David Jurak, a isključenje zaradio Mladen Filipović zbog udaranja protivničkog igrača u prekidu igre. U čvrstoj utakmici Dinamo je zaradio četiri, a Nedelišće čak šest žutih kartona.

Jedini pravi pokušaj Nedelišća bio je u 63. minuti kad je snažan udarac Zvonimira Panića obranio vratar Dinama, a vrijedi istaknuti i nekoliko važnih obrana Karla Kocijana. Naša momčad pred domaćim navijačima mora popraviti dojam već u sljedećem kolu kad na Trate dolazi Zelengaj.

Rezultati 14. kola: Omladinac - Jalžabet 0:5, Ivančica - Sloga 3:0, Mladost (SM) - Dinamo (P) 0:2, Zelengaj - Mladost K. (P) 0:2, Nedeljanec - Međimurec 4:4, Dubravka-Zagorac - Bednja 0:2