Veterani Nedelišća i ove godine na Dvoranskom prvenstvu HNS-a

Veterani Nedelišća, trostruki prvaci i dvostruki osvajači 3. mjesta na Klupskom prvenstvu Međimurja na mantinele prihvatili su pozivnicu Hrvatskog nogometnog saveza te će i ove godine nastupati na Dvoranskom prvenstvu, 18. po redu, u organizaciji Komisije za veteranski nogomet IO HNS-a.

Prvenstvo se održava 21.-23. veljače 2020. (petak-nedjelja) u sportskoj dvorani u Donjoj Stubici, a među rekordnih 36 prijavljenih momčadi Nedelišće je jedino s područja Međimurja. Igra se u sustavu 5+1, utakmice po skupinama i osmini finala traju 2x12 minuta, a u drugom krugu traju 2x15 minuta.

Ždrijeb je veterane Nedelišća smjestio u skupinu F zajedno sa zagrebačkom Lokomotivom predvođenom Jerkom Lekom i njegovom družinom, te riječkim Novim Listom. U prvoj utakmici skupine igraju Lokomotiva i Nedelišće u petak u 15:30 sati, isti dan od 21:30 Novi List će odmjeriti snage s Lokomotivom.

U subotu u 12:00 sati na rasporedu je dvoboj Nedelišće - Novi List, dok od 17:00 sati kreću utakmice osmine finala. U subotnjim večernjim satim odigrat će se i četvrtfinale, dok će se sama završnica odigrati u nedjelju, zaključno s finalnom utakmicom u 12:15 sati.

Ždrijeb skupina i raspored utakmica

Propozicije Dvoranskog prvenstva HNS-a