Gosti iz Turčina ispraćeni sa četiri pogotka u mreži

= NK Nedelišće - NK Dubravka-Zagorac 4:0

Jesenski dio sezone Nedelišće je završilo s nizom od četiri uzastopne domaće utakmice bez poraza i uoči zadnjeg kola ostaje mogućnost da se proljeće dočeka na 5. mjestu. U jednosmjernoj utakmici Dubravka-Zagorac, oslabljena neigranjem trojice kartoniranih igrača, nije predstavljala opasnost za domaćina.

U 13. minuti goste je spašavao vratar Antonio Knežević, s tri sjajne obrane sačuvao je mrežu praznom, ali deset minuta kasnije ipak je kapitulirao. Nakon ubačaja Roberta Šostarića pogodak za 1:0 glavom je postigao David Jurak. Prije kraja prvog poluvremena kazneni udarac za Nedelišće.


Matija Farkaš zaustavljen je prekršajem u 43. minuti, a s 11 metara protivničku mrežu pogađa Nino Vizinger za 2:0. Dubravka-Zagorac zaprijetila je u 55. minuti nakon udarca iz kuta, ali pokušaj Borne Belaja u novi korner je izbacio Karlo Kocijan. U 63. minuti Nedelišće dolazi do visokih 3:0.

Stiven Sabol u napadu pronalazi Patrika Kirića koji se sjurio prema protivničkim vratima i u četvrtom nastupu upisao četvrti pogodak. Naša momčad nastavlja angažirano kao da je susret tek započeo i to je rezultiralo pogotkom za 4:0. Na asistenciju Roberta Dežđeka strijelac je bio Boris Martinović.


Blizu pogotku Nedelišće je bilo i u 88. minuti, Antonio Dodlek proigrao je Iana Tresku koji se dobro snašao i pucao, no ispriječila se stativa. U idućem kolu, posljednjem jesenskom, na rasporedu je gostovanje kod četvrtoplasiranog Nedeljanca.

Rezultati 12. kola: Mladost K. (P) - Nedeljanec 1:1, Dinamo (P) - Dinamo (D) 1:1, Sloga - Jalžabet 1:3, Mladost (SM) - Zelengaj 3:0, Međimurec - Ivančica 2:1, Bednja - Omladinac 1:0