Veterani za HNTV: Ponosni zbog treće titule

Finalnom danu 3. klupskog prvenstva Međimurja na mantinele prisustvovala je i izvjestiteljska ekipa Hrvatske nogometne televizije te pripremila reportažu s turnira. Uz predstavnike organizatora, svoje dojmove iznijeli su i pobjednici u svim kategorijama, pa tako i članovi veteranske momčadi Nedelišća.

Nagradu i pehar namijenjen pobjedniku primio je Dragutin Borko, najstariji član momčadi: "Već treću godinu zaredom osvajamo ovaj turnir na mantinele i jako smo ponosni na to. Naša ekipa natječe se u međimurskoj ligi veterana, prošle godine osvojili smo 1. mjesto, i sad smo opet prvi nakon polusezone. Jako smo složni, ima nas oko 25 i dobro se družimo, zabavljamo. Svi smo zaslužni za ovaj uspjeh."

Kratak je bio Dragan Vibovec, drugu godinu zaredom najbolji igrač ovog turnira koji se igra na umjetnoj travi, no sve što ima za reći on ionako pokazuje na terenu: "Potrebno je puno trke, borbe i igre za biti najbolji. Ovu pobjedu posvećujem svojim sinovima, Franu i Janu."

Vidno zadovoljan i uzbuđen bio je i Mladen Tkalčec, treću godinu uzastopno najbolji vratar turnira i opet jedan od junaka finala: "U finalu je bila fer i korektna borbena utakmica, imali smo više sreće. Po treći put smo najbolja ekipa, treći put sam najbolji golman i ovo ćemo dobro proslaviti."

Foto: HNTV (screenshot) / Z.P.