Notice: Undefined variable: baseurl in /home/kacunin/public_html/nk-nedelisce/plugins/content/responsive-tables/responsive-tables.php on line 17

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/kacunin/public_html/nk-nedelisce/plugins/content/igallery/igallery.php on line 15

Druženje Nedelišćana i Strahoninčana spojenih u školu nogometa

Škola nogometa Nedelišće održala je u subotu, 4. studenog, na Sportsko-rekreacijskom centru Trate druženje povodom završetka jesenskog dijela sezone. Mladi nogometaši iz Nedelišća i Strahoninca odigrali su revijalnu trening utakmicu podijeljeni u dvije ekipe sastavljene od igrača koji nastupaju za U-10, U-12 i U-14 u Kvalitetnoj ligi MNS-a.

Rezultat je bio nebitan, a druženju koje se nastavilo u prostorima 'kafića' stadiona prisutni su bili roditelji, zatim treneri Branimir Špicar (U-10), Goran Levec (U-12) i Krešo Žnidarić (U-14), te čelni ljudi Škole nogometa, predsjednik Dario Novak i njegovi zamjenici Nataša Vrček i Marijan Kacun.

Posljednjih tjedana održavani su noćni treninzi pod svjetlima reflektora u Strahonincu, dok će se u zimskim mjesecima nogometaši preseliti u dvoranu NGC-a Aton i održavati treninge subotom ujutro i pripremati se za brojne malonogometne turnire koji slijede.

Tako već sada možemo objaviti prednajavu 2. Aton limač kupa u suorganizaciji ŠN Međimurec/Sloboda i ŠN Nedelišće koji će se odigravati u uzrastima U-7, U-8, U-10, U-12 i U-17 od 19. do 23. prosinca u dvorani Aton u Nedelišću.

Završno druženje igrača, roditelja, trenera i vodstva škole nogometa na kraju jesenskog dijela sezone...

Posted by Škola nogometa Nedelišće on 8. studenoga 2017