Notice: Undefined variable: baseurl in /home/kacunin/public_html/nk-nedelisce/plugins/content/responsive-tables/responsive-tables.php on line 17

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/kacunin/public_html/nk-nedelisce/plugins/content/igallery/igallery.php on line 15

Nedelišće u derbiju 11. kola gostuje u Ludbregu

Deset kola je odigrano i ulazimo u samu završnicu jesenskog dijela sezone, sve karte još su otvorene, mnogo je klubova u igri za 1. mjesto na kraju polusezone. Jedna pobjeda može donijeti veliki proboj, dok jedan poraz može donijeti veliki pad u poretku u gornjem dijelu tablice. Polet je i dalje vodeći, ali prati ga Nedelišće s bodom manje.

A pred nogometašima Nedelišća je susret s Podravinom na dobro nam poznatom terenu u Ludbregu. U prvih 10 kola Podravina je osvojila 19 bodova (6 pobjeda, 1 remi, 3 poraza) s gol-razlikom 16:10 i trenutno se nalaze na 4. mjestu. Čak 14 pogodaka postigla su dvojica igrača, Nikola Međimorec i Renato Sakač postigli su svaki po sedam pogodaka i najopasniji su igrači ludbreške momčadi.

U dosadašnjih pet domaćih utakmica Podravina je upisala četiri pobjede i jedan poraz, dok je Nedelišće u četiri gostujuće utakmica upisalo dvije pobjede i dva poraza. Prošle sezone oba kluba slavila su u gostima, Nedelišće u Ludbregu 3:2, a Podravina u Nedelišću 1:0. Zbog žutih kartona pravo nastupa u ovoj utakmici nemaju Igor Topalović (Podravina) i Mladen Filipović (Nedelišće).

Utakmica 11. kola 4. HNL Čakovec-Varaždin između Podravine i Nedelišća odigrat će se 28. listopada (subota) u Ludbregu s početkom u 15:00 sati!

Glavni sudac: Damir Klarić (Turčišće)
1. pomoćni sudac: Ivica Horvat (Čakovec)
2. pomoćni sudac: Bruno Brljak (Donja Dubrava)
Delegat: Verica Medved (Cargovec)

I kad gube i kad tuku
Nedelišće u srcu mom!