Notice: Undefined variable: baseurl in /home/kacunin/public_html/nk-nedelisce/plugins/content/responsive-tables/responsive-tables.php on line 17

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/kacunin/public_html/nk-nedelisce/plugins/content/igallery/igallery.php on line 15

Zvonimir Panić zabio 500. pogodak na SRC-u Trate!

Četiri godine, jedan mjesec i 28 dana bilo je potrebno nogometašima da se dosegne brojka od 500 pogodaka postignutih na Sportsko-rekreacijskom centru Trate! U tom razdoblju odigrane su ukupno 122 utakmice u kojoj je sudjelovala najmanje jedna seniorska ekipa, muška ili ženska, klub ili reprezentacije, sve službene i prijateljske utakmice.

Prva utakmica na stadionu odigrana je 24. kolovoza 2013. kad je u Nedelišće stigao Polet iz Sv. Martina na Muri, tada u 3. HNL - Sjever, u vrijeme manjeg rivaliteta. Prvi pogodak postigao je igrač Poleta Valentin Cvetković u 17. minuti za pobjedu gostiju. 100. pogodak djelo je Manuela Marčeca u prijateljskoj utakmici odigranoj 9. rujna 2014. protiv Trnja iz Trnovca Bartolovečkog.

Iduće godine stiglo se i do 200 golova, 4. kolovoza 2015. autor jubilarnog gola bio je Filip Škvorc, međimurski nogometaš u redovima slovenskog Zavrča koji je bio uvjerljiv tad protiv Nedelišća u prijateljskoj utakmici. I 300. pogodak stigao je u prijateljskom susretu, 13. ožujka 2016. protiv Drave iz Sv. Đurđa postigao ga je Nino Pintarić, dok se na idućih sto čekalo tek nešto više od pola godine.

400. pogodak također je postigao igrač Nedelišća, ovaj je pripao Goranu Međumurcu 1. listopada prošle godine u prvenstvenom dvoboju protiv Rudara iz Murskog Središća. A do velikih 500 stigli smo protekle subote, 21. listopada, u 10. kolu 4. HNL Čakovec-Varaždin kad je Nedelišće ugostilo Mladost Komet iz Preloga, a strijelac pogotka bio je Zvonimir Panić u 47. minuti utakmice.