Notice: Undefined variable: baseurl in /home/kacunin/public_html/nk-nedelisce/plugins/content/responsive-tables/responsive-tables.php on line 17

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/kacunin/public_html/nk-nedelisce/plugins/content/igallery/igallery.php on line 15

Održan plenum 4. HNL Čakovec-Varaždin

Od sezone 2017./2018. Međužupanijska nogometna liga je odlukom IO HNS-a promijenila naziv u Četvrta nogometna liga Čakovec-Varaždin, a plenum klubova održan je 1. kolovoza u LifeClass Termama Sveti Martin u kongresnoj dvorani hotela Spa Golfer, a uz domaćinstvo aktualnog prvaka, Poleta iz Svetog Martina na Muri.

Uz predstavnike klubova plenumu su nazočili povjerenik za natjecanje Darko Jambrović, povjerenik za suđenje Ivan Kozina i disciplinski sudac Željko Bacinger. Ispred nogometnog kluba Nedelišće nazočni su bili predsjednik Ivica Mihalić i član Uprave Zlatko Kocijan. Klubovi su upoznati s propozicijama natjecanja, a izvučeni su i natjecateljski brojevi na temelju kojih je napravljen raspored.

Prvenstvo počinje 19. kolovoza kad u Nedelišću gostuje Zelengaj, od ostalih utakmica u jesenskom dijelu gotovo sve derbije igramo na domaćem terenu. U 7. kolu Polet, u 8. kolu Pušćine, u 10. kolu Mladost Komet, u 12. kolu Međimurec i u 14. kolu Sloboda, a od gostovanja ističemo Podravinu u 11. kolu i Rudar u posljednjem 15. kolu.

Raspored 4. HNL Čakovec-Varaždin 2017./2018. - jesen

Foto: Tomislav Kralj (NK Polet)