Notice: Undefined variable: baseurl in /home/kacunin/public_html/nk-nedelisce/plugins/content/responsive-tables/responsive-tables.php on line 17

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/kacunin/public_html/nk-nedelisce/plugins/content/igallery/igallery.php on line 15

Statistika nastupa igrača 2016./2017.

Ukupno je 27 igrača u sezoni 2016./2017. dobilo priliku obući dres seniorske momčadi Nedelišća u službenim utakmicama, a uz njih još su čak desetorica igrača zaigrala u najmanje jednoj prijateljskoj utakmici. U prošloj sezoni klub je odigrao 53 utakmice: 30 u MŽNL Čakovec-Varaždin, 7 u Kupu Međimurja i 16 prijateljskih utakmica.

Samo jednu utakmicu u MŽNL propustio je Manuel Marčec, i to zbog žutih kartona, te ima i najviše odigranih minuta, dok vratar Karlo Kocijan koji je nastupio u dvije utakmice manje ima najviše odigranih utakmica s cijelih 90 minuta provedenih na terenu. Najbolji strijelac našeg kluba i treću uzastopnu sezonu bio je Boris Kosir, ovog puta sa 16 pogodaka što mu je bilo dovoljno za ukupno 6. mjesto u ligi.

Nijedan od preostalih igrača nije uspio premašiti brojku od 10 golova u sezoni. Po sedam žutih kartona uspjeli su sakupiti Marko Bađari i Nino Pintarić, i dok niz igrača u ligi ima veći broj žutih Pintarić je s čak tri isključenja i sedam propuštenih utakmica neslavni rekorder u toj kategoriji. Kapetansku traku najviše puta nosio je Tomislav Levačić, 13 puta. Šestorica igrača odigrala su 2000 ili više minuta u prvenstvu.

U Kupu Međimurja četvorica igrača nastupila su u svim utakmicama, od šesnaestine finala do uzvratne finalne utakmice, a punu minutažu od maksimalnih 630 minuta imao je Danijel Mesarić. Kosir je u ovom natjecanju postigao tri pogotka, a Levačić je zaradio dva žuta kartona, dok je jedino isključenje u vlasništvu Kocijana. Kroz ova dva natjecanja 30 igrača ulazilo je u zapisnik, a samo trojica nisu dobila priliku zaigrati.

Od tih 30 nogometaša njih 13 ulazi u kategoriju mlađih od 21 godine (rođeni 01.07.1995. i kasnije), devetorica su starija od 30 godina, a još 11 igrača je između 21 i 30 godina starosti. U odnosu na prethodnu sezonu broj domaćih igrača se povećao, pa je tako u momčadi bilo 19 igrača s područja općine Nedelišće, petorica iz ostalih međimurskih naselja, isti broj iz ostalih županija, te jedan Brazilac.