Na domaćem terenu protiv Zadrugara na kraju sezone

Već nakon jesenskog dijela bilo je praktički jasno da Nedelišće ne može pasti ispod 4. mjesta na tablici čak i s ponekim kiksom, jer i konkurenti kad-tad posustaju, doduše osim Poleta koji je upravo zbog nepobjedivosti zasluženi prvak lige. Pred kraj sezone maha su uzele i naporne kup utakmice pa je rezultat u prvenstvu patio.

U posljednjem kolu u goste nam dolazi Zadrugar iz Hrastovskog koji se nakon 29. kola nalazi na posljednjem 16. mjestu s 12 osvojenih bodova (2 pobjede, 6 neriješenih, 21 poraz) uz gol-razliku 31:78. Nakon dvije dobre sezone u trećoj nisu mogli dalje od zone ispadanja i sigurni su putnici u niži rang. Najbolji klupski strijelci sa pet pogodaka su Dario Kolak i Tomislav Hlebec.

Proljetni dio započeli su pobjedom, a zatim su u narednih 13 kola osvojili tek tri boda iz isto toliko neriješenih ishoda te upisali čak deset poraza. U dosadašnjih 14 gostujućih utakmica nisu osvojili nijedan bod, poraženi su svih 14 puta i postigli tek osam pogodaka. Klubovi su se dosad susreli pet puta, momčadima su pripale po dvije domaće utakmice, a prošle jeseni bilo je 2:2 u Hrastovskom.

Utakmica 30. kola MŽNL Čakovec-Varaždin između Nedelišća i Zadrugara odigrat će se u subotu (10. lipnja) na SRC-u Trate s početkom u 17:30 sati!

Glavni sudac: Miro Hantak (Vinica)
1. pomoćni sudac: Siniša Fajfarić (Varaždin)
2. pomoćni sudac: Renato Jarnjak (Bednja)
Delegat: Zoran Hajdinjak (Čakovec)