Pogotkom Vizingera i Centrometal svladan minimalno

Dan nakon neuvjerljive pobjede nad Podturnom od 1:0, u Nedelišću je u nedjelju, 12. veljače, gostovao općinski rival Centrometal. Macinčani nakon jesenskog dijela zauzimaju 3. mjesto u konkurenciji županijskih prvoligaša i ovog proljeća očekuje ih grčevita borba za povratak u MŽNL. Vremenski uvjeti bili su neznatno povoljniji, ali ne i oni na terenu te se nije uživalo u ljepoti igre.

I ovaj prijateljski susret odigran je na pomoćnom igralištu pred 50-tak okupljenih gledatelja koji su došli pogledati svoje momčadi. Igra se većinom odvijala na polovici gositju, nogometaši Nedelišća imali su posjed lopte i dobar dio prvog poluvremena proveli u napadu, ali bez učinka. Tek u zadnjim minutama, u 39. minuti, svladan je vratar Centrometala Samir Petković, na asistenciju Zorana Lukavečkog pogodak je postigao Nino Vizinger.

U ostalim stvorenim prilikama još su udarac iskušali Mladen Filipović, Danijel Mesarić, dva puta Lukavečki, ali Petković nije bio ozbiljnije ugrožen. Iz drugog poluvremena teško je izdvojiti neku izgledniju priliku, nekoliko pokušaja je bilo, ali rezultat se nije mijenjao i utakmica je završila još jednom minimalnom pobjedom Nedelišća. Na vratima Karlo Kocijan u 90 minuta gotovo i nije imao potrebe za više od dvije-tri intervencije.


NK Nedelišće - Centrometal 1:0 (1:0)
Igralište: pomoćno igralište, Nedelišće / Gledatelja: 50
Suci: Edvin Zobec (Strahoninec), Ivica Horvat (Čakovec), Davor Šupljika (Šenkovec)

Strijelac: Vizinger

Nedelišće: Kocijan, Vibovec, Panić, Pintarić, Mesarić, Lukavečki, Filipović, Branilović, Vizinger, Kosir, Marčec (još su igrali: Cvetković, Fučko, Vrček)