Kod kuće uvjerljivi protiv Trnovca

U nedjelju 14. veljače, na Valentinovo, nogometaši Nedelišća su samo dan nakon pobjede 1:0 nad pribislavečkim Poletom ugostili Trnovec, općinskog rivala i trenutno osmoplasiranu momčad 2. županijske lige - skupina B. Igra u Pribislavcu nije bila dojmljiva, a protiv kluba koji se natječe u jednom rangu niže od Poleta izgledalo je to puno bolje, ali rezultat je ionako manje važan na pripremama.

Već nakon prvog poluvremena naša momčad imala je vodstvo od uvjerljivih 4:0, dva pogotka postigao je Boris Kosir, a jednog Nino Pintarić i Petar Horvat. U nastavku utakmicu samo potvrda pobjede, pogotke su postigli Goran Međumurac te Manuel Marčec koji je realizirao kazneni udarac. Počasni pogodak za goste iz Trnovca zapravo je bio autogol, strijelac je bio Fran Vibovec.

Iduće subote (20. veljače) u Nedelišću gostuje Trnava iz Goričana, lider 1. županijske lige i prava provjera uoči kup utakmice sa Slogom iz Čakovca, jedinom momčadi koja je sačuvala praznu mrežu protiv Trnave u jesenskom dijelu.

Nedelišće: Novak, Horvat, N. Pintarić, M. Pintarić, Branilović, Filipović, Topolnjak, Marčec, T. Pintarić, Vizinger, Kosir (još su igrali: Međumurac, Mesarić, Bađari, Kocijan, Vibovec, Zadravec, Vrček).