Minimalna pobjeda u Pribislavcu, Kosir strijelac

Treću prijateljsku utakmicu na zimskim pripremama seniorska momčad Nedelišća odigrala je u subotu 13. veljače u Pribislavcu kod Poleta, nakon jeseni šestoplasiranog kluba 1. županijske lige kojeg vodi Ivan Dominić. Utakmica je odigrana na pomoćnom igralištu pred malobrojnom publikom. U 25. minuti za domaćina je dosuđen kazneni udarac, no izvođač pogađa gredu. Prvo poluvrijeme završilo je bez pogodaka.

S četiri izmjene krenuo je trener gostiju Nenad Marčec u nastavak utakmice. U 54. minuti je Danijel Mesarić lijepo uposlio Borisa Kosira koji rutinski završava akciju i šalje loptu u mrežu vratara Poleta Miše Vibovca za vodstvo 1:0, a kako se na kraju ispostavilo i za konačni rezultat i minimalnu pobjedu. Nakon pogotka bilo je još prilika i pobjeda je mogla biti izraženija, no lopte Dejana Slunjskog i Kosira odsjele su na gredi. Tri vratara Nedelišća dobila su priliku, svaki je odigrao otprilike 30 minuta.

Već u nedjelju (14. veljače) na rasporedu je utakmica protiv općinskog rivala Trnovca, s početkom u 15:00 sati u Nedelišću.

Nedelišće: Košir, M. Pintarić, Levačić, Mesarić, Branilović, Bađari, Filipović, Topolnjak, Slunjski, Vizinger, Marčec (još su igrali: Novak, Horvat, Međumurac, T. Pintarić, Kosir, Kocijan)