Dva pogotka Kosira za pobjedu nad Centrometalom

U sklopu priprema za nastavak sezone nogometaši Nedelišća odigrali su drugu prijateljsku utakmicu, u subotu 6. veljače na Tratama je gostovao Centrometal iz Macinca, općinski rival i također klub iz MŽNL. Utakmici odigranoj po vjetrovitom vremenu prisustvovalo je 50-tak gledatelja, glavni sudac bio je Goran Žganec, a pomoćnici Ivica Horvat i Darko Filipčić.

Na prvi pogodak čekalo se do 16. minute, izigrana je bila gostujuća obrana i Boris Kosir rutinski je dovršio posao za vodstvo domaćina 1:0. U 29. minuti je obrana Nedelišća "zaspala", Centrometal je izjednačio rezultat i s 1:1 završilo je prvo poluvrijeme. Gotovo u isto vrijeme kao u prvom dijelu, pogodak naše momčadi, u 60. minuti Kosir je lobom, i svojim drugim pogotkom na utakmici, poslao loptu iza vratara gostiju Samira Petkovića za pobjedu 2:1.

Prilika je bilo još nakon toga, na obje strane. Svakako vrijedi izdvojiti sjajnu reakciju našeg vratara Nikole Košira kad je u zadnjim minutama obranio udarac na gol, a zatim i odbijenu loptu. Sljedeće subote (13. veljače) na rasporedu je utakmica u Pribislavcu protiv tamošnjeg Poleta, županijskog prvoligaša.

Nedelišće: Košir, Bađari, N. Pintarić, Horvat, M. Pintarić, Levačić, Filipović, Slunjski, Međumurac, Vizinger, Kosir (još su igrali: Branilović, T. Pintarić, Marčec, Vibovec, Zadravec)