Preokretom do pobjede protiv Omladinca

14 dana nakon prozivke i prvog treninga seniorska momčad Nedelišća odigrala je prijateljsku utakmicu protiv županijskog prvoligaša Omladinca iz Novog Sela Rok. Pred 50-tak gledatelja utakmicu je sudio Igor Križarić, pomoćnici su bili Ivica Horvat i Borut Križarić. Gosti su poveli u 30. minuti pogotkom Roberta Skolibera, udvostručili vodstvo pet minuta kasnije, a u 40. minuti Boris Kosir iz kaznenog udarca smanjuje na 1:2.

U drugom poluvremenu puno bolja igra koja je okrunjena s tri pogotka, dok igrači Omladinca nisu zabijali. Već u 47. minuti Marko Bađari je odmjerenim udarcem postigao lijep pogodak za izjednačenje. Nedelišće je uspjelo povesti u 62. minuti drugim pogotkom Kosira, a samo dvije minute nakon toga slično kao i Bađari, lijepo je pogodio i Dejan Slunjski za konačnih 4:2. Trener Nenad Marčec dao je priliku 21 igraču, s prosjekom godina 24,6.

Nedelišće: Novak, T. Pintarić, N. Pintarić, Horvat, M. Pintarić, Levačić, Filipović, Topolnjak, Branilović, Vizinger, Kosir (još su igrali: Košir, Mesarić, Bađari, Slunjski, Marčec, Međumurac, Vibovec, Jambrošić, Zadravec, Vrček)