Obreš na svojem terenu bolji od Nedelišća

Samo jedan dan nakon domaće pobjede nad Centrometalom nogometaši Nedelišća u nedjelju (22. veljače) su gostovali u Svetom Iliji, mjestu udaljenom 10 km od Varaždina. Tamošnji Obreš je nakon jesenskog dijela četvrtoplasirani klub 1. županijske lige ŽNS-a Varaždin. U teškim uvjetima za igru i po natopljenom terenu domaćin se snašao bolje od momčadi Damira Maretića.

Prvo poluvrijeme završilo je bez pogodaka, početkom drugog poluvremena strijelac za Obreš je Matija Cepanec, dok konačni rezultat 2:0 postavlja Tomislav Herceg. Prije početka proljetnog dijela sezone naša momčad odigrat će još dvije prijateljske utakmice. Za srijedu (25. veljače) je dogovoren susret u Turčinu protiv Dubravke, koja drži 11. mjesto u istoj ligi kao i Obreš, pod rasvjetom s početkom u 18:30 sati, no sve ovisi o vremenskim uvjetima. Generalka će se odigrati u nedjelju (1. ožujka) od 10:00 sati u Mađarskoj na terenu s umjetnom travom protiv austrijskog niželigaša.

NK Obreš - NK Nedelišće 2:0

Strijelci: 1:0 Cepanec, 2:0 Herceg

Nedelišće: Sebastijan Trstenjak, Matija Pintarić, Nino Pintarić, Jurica Vručina, Danijel Mesarić, Dejan Slunjski, Ivan Egri, Goran Međumurac, Goran Varga, Boris Kosir, Nino Vizinger (još su igrali: Dino Koren, Manuel Marčec, Timotej Pintarić, Rudi Žganec, Fran Vibovec)

Foto: Facebook NK Obreš