Uvjerljiva pobjeda nad Dravom u prijateljskoj utakmici

Momčad Nedelišća je i ove srijede (25. rujna) dogovorila prijateljsku utakmicu koja je ovog puta odigrana na Tratama, a protivnik je bila Drava iz Svetog Đurđa. Drava je član 1. lige NS Ludbreg i nakon šest utakmica ima četiri ostvarene pobjede te po jedan neriješen ishod i remi, bio je ovo svojevrsni prijateljski uzvrat, jer je Nedelišće kod Drave gostovalo u travnju ove godine i pobijedilo s visokih 5-1. Prvi put nakon zadobivene ozljede u susretu šesnaestine finala županijskog kupa protiv Čukovca na teren se vratio Nino Vizinger, a zaigrao je i Marko Cindrić, novopridošli igrač koji je stigao iz krapinskog Zagorca. Cindrić je 28-godišnjak koji je dosad nastupao za brojne klubove iz okolice Zagreba, a između ostalih i za Hrvatski dragovoljac.

Nakon poraza u Virovitici i uoči domaće utakmice protiv Čakovca, Nedelišće je opet s četiri pogotka razlike bilo bolje od nogometaša Drave. Utakmica je započela u 17:00 sati, a naši su sa po dva pogotka u svakom poluvremenu svladali goste iz Svetog Đurđa. U prvom poluvremenu pogotke su postigli Mateo Novak i Vizinger, dok su u drugom poluvremenu utakmicu riješili Manuel Marčec i Manuel Posavec za konačnih 4-0. S obzirom na razliku u rangovima natjecanja uvjerljiva pobjeda je i očekivana, a s obzirom na stvorene prilike mogla je biti i uvjerljivija, jer gostujuća momčad nije mogla parirati našoj i bila je ovo dobra provjera za subotnju utakmicu kad na Trate stiže momčad Čakovca.

NK Nedelišće: Dario Novak, Manuel Posavec, Ivan Jarić, Tomislav Levačić, Josip Gavranović, Mateo Novak, Marko Cindrić, Ivan Ćosić, Goran Međumurac, Nino Vizinger, Manuel Marčec (još su igrali: Nikola Košir, Nino Pintarić, Ervin Numanović, Timotej Pintarić)