Varaždin bolji s pet golova u prvom i tri u drugom poluvremenu

Nakon pobjede 2:1 nad općinskim rivalom Slobodom iz Slakovca, nogometaši Nedelišća su u srijedu (16. srpnja) na SRC-u Trate ugostili momčad Varaždina. U odnosu na prošlu sezonu radi se o gotovo potpuno izmijenjenoj mladoj momčadi s tek nekolicinom igrača koji su nastupali u 3. HNL - Sjever. Utakmicu je pred 50-tak gledatelja sudio Patrik Kolarić iz Strahoninca.

Sam početak nagovijestio je u kojem bi smjeru utakmica mogla otići, već u 2. minuti nespretnom reakcijom Nino Pintarić glavom šalje loptu u vlastitu mrežu i dovodi varaždinsku momčad u vodstvo. U narednih 15 minuta gosti postižu još tri pogotka, dok u 40. minuti Nikola Košir prima još jedan pogodak za visoko vodstvo Varaždina od 0:5 već nakon prvog poluvremena.

U drugom poluvremenu priliku su na obje strane dobili mlađi igrači, a gostujući su opet bili efikasniji. Na vratima se našao Dario Novak, a Varaždin je do 72. minute postigao nova tri pogotka za uvjerljivih 0:8. Počasni pogodak za Nedelišće u 76. minuti postiže Boris Kosir, najnovije pojačanje našeg kluba, 34-godišnji napadač pristigao iz Zadrugara iz Hrastovskog, a koji je ranije igrao i za ludbrešku Podravinu.

Našu momčad nova prijateljska utakmica očekuje već u subotu (19. srpnja) kad je na rasporedu gostovanje u Maloj Subotici kod Spartaka, člana 1. županijske lige. Utakmica će se odigrati s početkom u 18:00 sati.

NK Nedelišće: Nikola Košir, Goran Varga, Nino Pintarić, Tomislav Levačić, Nikola Sakač, Matija Pintarić, Filip Topolnjak, Goran Međumurac, Manuel Marčec, Boris Kosir, Timotej Pintarić (još su igrali: Dario Novak, Mateo Novak, Nino Vizinger, Marko Smrtić, Tin Špiranec, Fran Vibovec)